KannattajajäsenemmeTervetuloa mukaan tukemaan toimintaamme!

Pohjois-Savon Allergia-, Atopia- ja Astmayhdistys ry on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton paikallinen jäsenyhdistys. Yhdistyksessämme on noin 600 jäsenperhettä.  Pohjois-Savon alueella tavoitteenaan parantaa allergiaa, atopiaa ja astmaa sairastavien henkilöiden elämänlaatua. Pyrimme lisäämään allergia-näkökulman huomioon ottamista ja edistämään arjessa selviytymistä elämän eri vaiheissa. Yhdistyksemme luo toiminta- ja vaikuttamismahdollisuuksia jäsenilleen, vapaaehtois- ja vertaistoimijoilleen.

Allergia-, Atopia- ja Astmayhdistyksemme toimipiste sijaitsee Kuopion keskustassa, osoitteessa Kirjastokatu 5 a 1. 

Liittymällä kannattajajäseneksemme voitte valita teille sopivan kokonaisuuden oheisesta taulukosta. Valittuanne teille sopivan kokonaisuuden, voitte maksaa summan tässä tiedotteessa mukana olevien tilitietojen mukaisesti. Maksettuanne kannattajajäsenmaksun olemme teihin yhteydessä sopiaksemme tarkemmin kannattajajäsenyydestä, esimerkiksi mainonnasta.

Tiedotamme toiminnastamme ja yhteistyökumppaniemme tarjoamista jäseneduista Internet-sivuillamme.

Tulisitteko mukaan tukemaan toimintaamme?

SYDÄN

PRONSSI

HOPEA

KULTA

30 €

50 €

100 €

300 €

Maininta ja kiitos kevät- ja syyskokouksessa.Maininta ja kiitos kevät- ja syyskokouksessa.Maininta ja kiitos kevät- ja syyskokouksessa.Maininta ja kiitos kevät- ja syyskokouksessa.
Sähköinen jäsentiedote 2 krt/v.Sähköinen jäsentiedote 2 krt/v.Sähköinen jäsentiedote 2 krt/v.Sähköinen jäsentiedote 2 krt/v.

Maininta ja kiitos Internet-sivuillemme.Maininta ja kiitos Internet-sivuillemme.Maininta ja kiitos Internet-sivuillemme.


Mainos (puolikas A4-koko) yhdistyksen sähköiseen jäsentiedotteeseen kerran vuodessa.

Mainos (puolikas A4-koko) yhdistyksen sähköiseen jäsentiedotteeseen 2krt/vuodessa ja halutessanne

ihon kosteusmittaus-tapahtuma toimitiloissanne.


  • Kannattajajäsenenä voit myös tarjota yhdistyksemme jäsenille etuja ja alennuksia. Jäsenedut voivat olla esimerkiksi alennuksia tuotteistanne tai palveluistanne. Jäsenillämme on sähköinen jäsenkortti, jolla he voivat osoittaa jäsenyytensä kysyttäessä.

Yhteistyökumppanuus:

Otamme mielellämme vastaan etuja ja tarjouksia jäsenistöllemme, vaikkette liittyisikään yhdistyksemme kannattajajäseneksi. Jäsenillämme on sähköinen jäsenkortti, jolla he voivat osoittaa jäsenyytensä kysyttäessä. Yhteistyökumppaniemme tarjoamat edut ja alennukset näkyvät nettisivuillamme.


Kannattajajäsenmaksut:

Saaja: Pohjois-Savon Allergia-, Atopia- ja Astmayhdistys ry

Tilinumero: FI07 4600 2120 0368 60 Säästöpankki.

Viite: Kannattajajäsenmaksu & yrityksenne nimi.